Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
Головна » 2010 » Березень » 03
Якщо доводиться стояти перед плитою весь день, питання про те, як зменшити шкоду від кухонного гару, зовсім не здасться зайвим. Учені з'ясували, яким чином потрібно смажити м'ясо на плиті, аби мінімізувати кількість канцерогенного гару і чаду на кухні. Оптимальним поєднанням виявилася електрична конфорка і рослинна олія.

Проблема, якою зайнялися норвезькі дослідники з Університету науки і технологій в Тронхеймі, звичайно, не відноситься до області фундаментальних досліджень: світло на питання, як саме виникають ракові пухлини, результати їх роботи не проллють. Але з точки зору практики дослідження, опубліковане в Occupational and Environmental Medicine, корисне — з чадом на кухні щодня стикаються по всьому світу сотні мільйонів людей, а деяким і зовсім доводиться проводити перед плитою весь день.

Аби ... Читати далі »

Просмотров: 938 | Добавил: Likar | Дата: 03.03.2010 | Комментарии (0)

Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 975
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2017