Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 6 » Список речей, здатних убити сексуальний потяг
13:58
Список речей, здатних убити сексуальний потяг

  Багато сучасних чоловіків і жінок скаржаться на низьке лібідо. Не дивно, що щорічний прибуток від продажу Віагри по всьому світу складає більше 506 мільйонів доларів, пише The Daily Mail. Поки вчені створюють складні комбінації з лікарських препаратів для лікування сексуальної дисфункції, ряд експертів стверджує: все може бути набагато простіше. Варто лише відмовитися від декількох речей.
Приміром, від білого хліба. Всі рафіновані вуглеводи здатні знизити сексуальний потяг, стверджує Хелен Бонд з Британської дієтологічної асоціації. Справа в тому, що подібні продукти вивільняють цукор занадто швидко. А велика кількість цукру пов'язана з енергетичними спадами. Тобто на секс може просто не залишитися сил. Плюс, цукор піднімає рівень естрогену, знижуючи у чоловіків рівень тестостерону, підкреслює гінеколог Пітер Воуен-Сімпкінс. Він додає: "Якщо ви страждаєте ожирінням внаслідок неправильного харчування, значить, ви менш привабливі. У вас також знижене надходження крові до статевих органів ".
А от ліки від застуди теж негативно впливають на сексуальний потяг. Всьому виною димедрол і псевдоефедрин, які містяться в засобах і загрожують дисфункцією, хоча і не всім. Дослідження ж, проведене клінікою Клівленд в Огайо, показало: антигістамінні препарати провокують проблеми з еякуляцією у чоловіків. Ймовірно, медикаменти впливають на частину нервової системи людини, яка відповідає за сексуальне збудження і оргазм.
Ще пристрасть вбивають гормональні контрацептиви, заявляє доктор Мерилін Гленвіль. Вони обманюють організм і той думає, що вже настала вагітність і необхідність у розмноженні відпадає. Паралельно з цим падає і рівень тестостерону.
Наступний пункт у списку - знеболюючі на кодеїні або морфіні та антидепресанти. Перші пригнічують активність у гіпоталамусі, що відповідає за контроль гормональних рівнів. Зокрема, в ході експерименту, результати якого були опубліковані в Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, майже 95% чоловіків і 68% жінок скаржилися на зниження сексуальної активності внаслідок прийому подібних засобів.
Що стосується антидепресантів, селективних інгібіторів зворотнього захоплення серотоніну, то вони знижують лібідо в більшості осіб, котрі їх приймають, коментує професор Девід Тейлор з Фонду Південного Лондона і Модслі. Їх іноді навіть виписують людям, страждаючим від передчасної еякуляції. Ці засоби підвищують рівень серотоніну, що покращує настрій. Але паралельно відбувається стимуляція рецепторів, що знижують лібідо.
Іноді за порушеннями в статевому житті може стояти дефіцит заліза. У такій ситуації погіршується потік крові, і людина страждає від нестачі енергії. Або ж вся справа у фігурі. У людей з фігурою, схожою на яблуко, знижений рівень протеїну глобуліну, що зв'язує статеві гормони. Він виробляється в печінці і приєднується до тестостерону. При малій концентрації протеїну падає і концентрація тестостерону.
Також жінки, які швидко скидають вагу, жертвують своїм лібідо. Через стрімке зниження ваги змінюється гормональний фон. Критичний показник - втрата більше 10% від маси тіла. І жорстка дієта, що не забезпечує організм повним набором поживних речовин, також вносить свою лепту.

Переглядів: 4243 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024