|
Головна » 2010 » Березень » 03
Якщо доводиться стояти перед плитою весь день,
питання про те, як зменшити шкоду від кухонного гару, зовсім не здасться
зайвим. Учені з'ясували, яким чином потрібно смажити м'ясо на плиті, аби
мінімізувати кількість канцерогенного гару і чаду на кухні. Оптимальним
поєднанням виявилася електрична конфорка і рослинна олія.
Проблема, якою зайнялися норвезькі дослідники з Університету науки і технологій
в Тронхеймі, звичайно, не відноситься до області фундаментальних досліджень:
світло на питання, як саме виникають ракові пухлини, результати їх роботи не
проллють. Але з точки зору практики дослідження, опубліковане в Occupational
and Environmental Medicine, корисне — з чадом на кухні щодня стикаються по
всьому світу сотні мільйонів людей, а деяким і зовсім доводиться проводити
перед плитою весь день.
Аби
...
Читати далі »
|
|
|
|
Статистика сайту |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|