Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Головна » 2010 » Лютий » 9 » Значення родимки
22:50
Значення родимки
Багатьом відомо, що у вісімнадцятому столітті існувало модне захоплення родимками. Прекрасні пані і їх не менш вишукані кавалери малювали родимки за допомогою спеціального олівця або вирізували з оксамиту, надаючи їм форму зірки, місяця, човна. Зберігали такі "родимки" в маленьких розписних коробочках.

Подібні мушки, які ділилися на так званих грайливих і двозначних, приклеювалися на стратегічні ділянки, по яких можна було тлумачити їх значення. Що ж означає та або інша родимка, дарована нам природою?

Убивця – родимка, розташована біля ока. Вона зазвичай буває у рокових жінок і ніби сигналізує: "Бережися, в коханні я небезпечна!".

Величава – родимка, розташована в центральній ділянці лоба. Вона свідчить про цілеспрямованість її господаря, прагнення досягти влади. "Ви недооцінюєте мене, я ще покажу, на що здатна!" - говорить вона.

Мінлива – родимка, розташована на скроні. Її володареві властиві непостійність, часті зміни настрою, мінливість в поглядах.

Практична – родимка по середині шиї. Її хазяйка або господар добре знаються на любовних справах, часто міняють партнерів, залишаючись з останніми в дружніх взаєминах.

Сучасні провісники тлумачать положення родимок таким чином:

Родимка на лобі справа означає, що у її володаря сильний, проникливий розум, така людина прагне постійно заглиблювати свої знання, всесторонньо розвиватися.

Родимка на лобі зліва означає те, що вона належить людині слабовольній, легко підпадаючій під чужий вплив, схильній до екстравагантних витівок.

Родимка поряд із зовнішньою стороною ока означає, що у її господаря урівноважений, спокійний характер, така людина як правило не витрачає даремно грошей, уміє ними розпоряджатися, скромний, одягається непомітно.

Родимка біля правої брови означає, що її володар – людина постійних симпатій, зазвичай такі люди рано вибирають собі супутника життя, їх кохання не слабшає навіть через довгі роки спільного життя.

Родимка біля лівої брови вказує на можливий невдалий шлюб, такі люди більше довіряють своїм відчуттям, ніж розуму, вони надто пізно усвідомлюють помилковість ними зробленого вибору, але все-таки володіють достатньою силою духу, аби розірвати шлюбні узи.

Родимка на вусі видає безрозсудну людину.

Родимка на правій щоці обіцяє щастя, такій людині супроводить успіх і везіння, ця особа щаслива у шлюбі.

Родимка на лівій щоці свідчить про те, що її власникові доводиться постійно долати труднощі, він весь час знаходиться в стані боротьби, нехай навіть з самим собою.

Родимка біля рота належить людині з хорошим характером, вона завжди доброзичлива до оточуючих, хоча і наділена деякою чутливістю.

Родимка, розташована на носі, обіцяє її господареві велике майбутнє, багато подорожей, така людина володіє магічною привабливістю, досить сексуальна.

Родимка на верхній або нижній щелепі вказує, що її володар страждає від якої-небудь хвороби.

Родимка в області горла означає, що така людина досить честолюбна, напориста, добивається всього, що хоче, зазвичай такі люди одружуються за розрахунком.

Родимка на шиї належить людині, волею долі вимушеній виснажливо працювати в молоді роки, їй нічого не дається просто так, вона повинна сама добиватися і пробиватися по сходах життя, зате в зрілі роки їй забезпечений успіх завдяки досягненням молодості, можливе здобуття багатого спадку.

Родимки на китицях рук або правому передпліччі обіцяють успіх в житті.

Родимки на лівому передпліччі означають фінансові труднощі.

Родимка на самому плечі передрікає складне і важке життя.

Родимка на правій груді – часті зльоти і падіння.

На лівих грудях у чоловіків - успіх і щастя.

На лівих грудях у жінок показує, що її хазяйка володіє бурхливим темпераментом, вона часто змінює партнерів, що інколи приводить її до безрозсудних зв'язків.

Родимка посередині грудей обіцяє забезпечене життя, але без великого багатства.

Необхідно пам'ятати, що чим більша родимка, тим сильніший її вплив на долю, а маленькі родимки, розсипані по всьому тілу, практично не відіграють жодної ролі.

Переглядів: 5399 | Додав: Likar | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024