Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Головна » 2010 » Лютий » 24 » Що перетворює чоловіків на імпотентів?
22:38
Що перетворює чоловіків на імпотентів?
Російський фізіолог стверджує, що в більшості чоловічих хвороб винні жінки, які вибирають дуже легковажний стиль в одязі і поведінці. Як повідомляє news.rin.ru, через це, на думку ученого, західна цивілізація поступово перетворюється на суспільство сексуально незадоволених, а як наслідок - неуспішних і фізично хворих чоловіків.

Американці обнародували результати дослідження, що проводилося впродовж 30 років.

Виявилось, що в 80 відсотків людей старше 60 років, померлих з різних причин, окрім останніх хвороб, був ще і рак передміхурової залози. А кожен третій американець і європеєць старше 30 років зараз вже скаржиться на проблеми з потенцією або передміхуровою залозою. При цьому зовсім інша картина на мусульманському Сході. У жителів арабських країн найнижчі показники захворюваності раком простати. Учені думали, що це залежить від клімату або особливостей харчування, і ретельно вивчали раціон шейхів: чи немає в нім якихось продуктів, що мають профілактичну дію. Не виявилося. Розгадка ж лежить на поверхні.

"Річ у тому, що з моменту сексуальної революції жінки розвинених держав узяли за моду ходити по вулицях напівголими, а східні красуні продовжують кутатися в халат і закривати обличчя паранджею", - пояснив ситуацію старший науковий співробітник Російського інституту культурології РАН академік Леонід Китаєв-Смик. - Чоловік не може задовольняти всі бажання, які у нього виникнуть на вулиці! Усюди голі частини тіла - міні спідниці, прозорі маєчки. Сучасна мода автоматично породжує у чоловіків жадання. Так багато жадання і так мало задоволення. Ви запитаєте: а як це пов'язано з хворобою? Проведемо аналогію з тваринним світом. У них, у тварин, як? Якщо самець слабкий, самка це бачить і відкидає його. А для того, щоб такий невдаха цю самочку все-таки десь не по-тихому прищучив, природа включає механізм захисту - виникає запалення передміхурової залози, імпотенція.
В сучасному світі 70 відсотків випадків імпотенції є природною захисною реакцією організму на стрес від постійного нереалізованого збудження. Лише дуже тривалою реакцією".

Американські сексологи наводять рейтинг занять, що ведуть до імпотенції:

* Розгляд інтернет-порнографії
* Перегляд відеоеротики і порнографії
* Розглядування фривольно одягнених дівчат на вулиці
* Читання еротичних журналів
* Похід з друзями в стриптиз-бар


"Виходить, що жінки риють могилу чоловічому здоров'ю своїми голими ногами і глибокими вирізами. Кожна красуня, вирушаючи на побачення в топіку, робить всього одного щасливцем, а десятеро по дорозі - інвалідами. А стриптизерок взагалі можна назвати зброєю масового ураження, що вже перетворила західну цивілізацію на суспільство з обмеженою ерекцією", - стверджує учений.



Джерело: MIGnews.com

 

Переглядів: 1102 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024