Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 21 » Людина проживе до 150 років, якщо питиме талу воду
23:02
Людина проживе до 150 років, якщо питиме талу воду
Людина житиме довго, якщо не питиме воду з-під крану. Про це кореспондентові "Газети по-українськи" розповів під час інтерв'ю біолог, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Геннадій Бердишев.

"Люди житимуть до 150 років, якщо максимально збережуть свої гени неушкодженими. В першу чергу гени руйнуються від неякісної води, переїдання, вживання їжі, яка важко засвоюється організмом", - розповів учений.

Геннадій Бердишев, працює над розробкою секретного проекту під назвою "Фауст". Хоче об'єднати всіх міжнародних геронтологів для пошуку гена безсмертя.

"Російські учені торік вже відкрили ген антистаріння, який дасть можливість людині жити до 150 років" - стверджує Геннадій Дмитрович. Головною причиною старіння організму є екологічні чинники, а саме, вода. Він багато років вивчав вплив води на процеси старіння. У Гімалаях досліджував талу воду льодовиків. Виявилось, що вона надзвичайно корисна для людини, тому що захищає від пошкодження гени, завдяки чому тривалість життя гірського населення, яке постійно споживає талу воду, 100-120 років. Якщо її пити людям з міста, то вони житимуть до 150.

За словами дослідника, вода з кранів, яку п'ють жителі більшості цивілізованих країн, у тому числі і України, шкідлива для організму.

"Вона містить так звані мутагени і канцерогени, які, потрапляючи в організм, викликають 80 відсотків різних недуг, особливо це стосується хлорованої питної води, де унаслідок хімічних реакцій утворюється близько півтори тисячі небезпечних для здоров'я речовин, а коли її прокип'ятити, то кількість отрути збільшується втричі.

Учений не радить переходити на воду в пластикових пляшках, яка продається в магазинах.

"Якість води,  розфасованої в тару, значно краща, але довго зберігати її в пластику  не можна. Через два-три місяці вона перетворюється на отруйну. Краще воду з-під крану перетворити на корисну для людського організму. Для цього її потрібно налити в каструлю і поставити в морозильну камеру. Лід, що утворився зверху, виймається і викидається. Вода виливається в іншу посудину і знову ставиться в холодильник. Ще раз викидається лід. Вода, що залишилася, дуже корисна для пиття, як і тала вода Гімалайських гір ", - говорить Бердишев.

Переглядів: 1154 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024