Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2009 » Грудень » 21 » Погляньте на свої пальці
23:03
Погляньте на свої пальці
Співвідношення довжини безіменного і вказівного пальців можуть багато розповісти про людину. Вивчивши чиїсь руки, можна дізнатись, яку кількість гормону - тестостерону людина отримала знаходячись ще в утробі матері.

Існує дискусія, що отримання тестостерону в утробі матері впливає на структуру мозку під час розвитку плоду і від цієї структури мозку в майбутньому залежить ваш розвиток і можливості.

Тестостерон забавна штука. Якщо плід в утробі матері отримує велику кількість цього гормону, то в нього не тільки розвивається так зване «чоловіче мислення», але і безіменний палець виростає більший ніж вказівний. Оскільки жінки зазвичай отримують менше цього гормону, коли знаходяться ще в утробі, то в них вказівний і безіменний пальці майже рівні за довжиною. І мозок менше зацікавлений в машинах та в футболі. У чоловіків вказівний і безіменний пальці трохи відрізняються по довжині. Чим більше тестостерону отримано в утробі, тим більша різниця.

Після проведення різних дослідів, були зроблені неочікувані відкриття. Наприклад, те, що в науковців, які займаються точними науками (фізика, хімія), співвідношення довжини пальців таке ж, яке характерне для жінок. Тобто, по довжині їх пальці приблизно одинакові.

Дами не хвилюйтеся, навіть якщо ви замітите, що ваш безіменний палець довший за вказівний, то це не означає, що ви мужчина. Це все лише твердить про те, що ви проявляєте більшу зацікавленість до тих речей, якими захоплюються чоловіки.

Зараз ви напевно дивитися на свої вказівні пальці і думаєте, на скільки ви мужні. Але дивіться уважно, в середньому різниця в довжині безіменного і вказівного пальців становить близько 2%.

Переглядів: 871 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024