Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Головна » 2011 » Лютий » 7 » Хто більше усіх у Східній Європі займається сексом?
09:48
Хто більше усіх у Східній Європі займається сексом?
  Дослідження, яке замовив фармгігант Pfizer, показало, що більше усіх в Східній Європі сексом займаються російські жінки. Серед чоловіків найактивнішими виявилися румуни.

 Cекс є одним з ключових життєвих пріоритетів як для чоловіків, так і для жінок, про це свідчать результати дослідження SHOW  (Sexual Health and Overall Wellness (Сексуальне здоров'я і загальне самопочуття). Дослідження, яке ініціювала американська компанія Pfizer, також показало, що задоволеність від сексу безпосередньо впливає на підвищення задоволеності від життя в цілому.

 Менше половини - 42% чоловіків і 36% жінок, опитаних в семи країнах Східної Європи (Чехія, Угорщина, Польща, Румунія, Словаччина, Україна), Росії, Ізраїлі і Туреччині, заявили, що вони "повністю/дуже задоволені" власним сексуальним життям. При цьому 67% чоловіків і 55% жінок заявили, що для них секс "абсолютно потрібний" або "дуже важливий". Серед життєвих пріоритетів чоловіки поставили секс на третє місце, а жінки на восьме місце.

 Найбільше задоволеними сексуальним життям виявилися чоловіки Туреччини (54% опитаних) і Ізраїлю (50%), а також жінки Ізраїлю (44%) і Польщі (43%).

 Під час дослідження з'ясувалося, що активність сексуального життя жителів різних країн безпосередньо залежить від представників сильної статі. Чоловіки, що мають максимальну твердість ерекції (4-а міра), займаються сексом в середньому 11,5 разів на місяць, тоді як чоловіки з 3-ою мірою твердості ерекції в середньому здійснюють 8,5 статевих актів в місяць. Вони менш упевнені в собі і власних силах, а також переживають менш яскраві емоції в сексуальній сфері.

 Схожі результати показали й жінки. Ті з них, чиї партнери мають ерекцію 4-ої міри, займаються сексом 10,8 разів у місяць, тоді як жінки, чиї партнери мають ерекцію 3-ої міри, займаються сексом рідше - 7 разів на місяць. При цьому, згідно з опитуванням, найчастіше займаються сексом чоловіки Румунії (в середньому 12,4 разів в місяць) і жінки Росії (12,7 разів в місяць).

 "Результати опитування "Сексуальне здоров'я і загальне самопочуття" свідчать про те, що сексуальне задоволення є важливою складовою відчуття щастя і повноти життя, тісно пов'язано з підвищенням самооцінки і успішною побудовою особистих стосунків", - відмітив сімейний лікар з Ізраїлю Арик Шехтер.

 Доктор Джон Дін вважає, що "лікарі, на жаль, рідко запитують про еректильну дисфункцію, а пацієнти часто не наважуються розповісти про проблему. Дуже важливо, щоб при виникненні еректильної дисфункції чоловіки зверталися до медичного фахівця".

Переглядів: 1076 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024