Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2010 » Листопад » 21 » На думку психологів секс потрібний тільки чоловікам
11:38
На думку психологів секс потрібний тільки чоловікам
Сильна стать може скільки завгодно переживати про свої постільні невдачі. Жінкам все одно на це наплювати. На думку психологів, вони займаються сексом виключно для "ніжного відчуття близькості".

 Від 30% до 50% жінок не задоволені своїм сексуальним життям, відмічають американські фахівці, в дослідженні яких брали участь більше 31 тисячі жінок. Але при цьому стурбованість цим фактом виражає лише кожна десята представниця слабкої статі.

 А в ході подібного дослідження британських фахівців, котрі опитали 436 жінок у віці від 35 до 59 років, з'ясувалося, що про проблеми в сексі активно повідомляли всього 47 представниць слабкої статі. Тоді як лікарі знайшли порушення у кожної третьої.

 Психологи проаналізували причини прикрощів і дізналися, навіщо ж тоді взагалі жінки займаються сексом. У першу чергу, як з'ясувалося, більшість представниць прекрасної статі просто не помічають своїх труднощів. Їм не потрібний секс в тому розумінні, в якому його жадають чоловіки, відмічають фахівці.

 "Річ у тому, що жінки можуть займатися сексом з абсолютно різних причин. І просте задоволення знаходиться в цьому списку далеко не на першому місці, - стверджує директор Центру статевої медицини, доктор Леонард Дерогатіс. - Секс - це шлях до інтимності, до виконання ролі дружини, матері, нарешті. Нерідко жінка готова відмовляти собі в задоволенні, бажаючи ощасливити свого партнера. І вона навіть не відчуває, що приносить якусь жертву".

 Сучасна медицина рахує жіноче самозречення в сексі важливою проблемою. І боротися з нею на цьому етапі набагато складніше, ніж із статевою дисфункцією у чоловіків. Фахівець кафедри психології Медичної школи Університету Огайо, доктор Шерил Кінгсберг закликає усіх, хто зіткнувся з подібними труднощами, не приховувати цього: "Наше суспільство не привчає людей відкрито говорити про труднощі в сексі".

А що думаєте про це Ви?

Переглядів: 874 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024