Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Архів матеріалів
  Усе більше молодих людей в Італії страждають на захворювання, які сексологи назвали "сексуальною анорексією". Іншими словами, чоловіки мають складнощі з ерекцією. Причиною цьому група італійських учених з національної Асоціації андрологів /фахівців із захворювань чоловічої статевої сфери/ і сексологів назвала зайве захоплення порнографією в підлітковому віці.

Свої висновки фахівці зробили після проведення дослідження, в якому взяли участь 28 тис чоловіків. За словами голови групи Карло Фореста, останніми роками при широкому поширенні порнографії через інтернет регулярними користувачами відповідних сайтів стають підлітки у віці 14 років. Після щоденного перегляду порнографічних матеріалів до 25 років у молодих людей виробляється байдужість навіть до найгарячіших сцен. До того ж, порнографія формує сексуальність далеку від реальних статевих стосунків. "Усе це веде до загальної втрати лібідо і навіть імпотенції", - сказав Фореста.

Проте ця ситуація не незворотня. "При правильній терапії і психологічній допомозі налагодити сексуальні функції можна за декілька місяців", - заспокоїв Фореста.

... Читати далі »

Просмотров: 856 | Добавил: Likar | Дата: 17.03.2011 | Комментарии (0)

  У Японії винайшли тістечка і шоколад, які допомагають понизити вагу. Ключовий компонент цих солодощів - екстракт з перцю чилі, пише газета Daily Mail.

   Токійська компанія "Ахіномото", яка і придумала використовувати перець в дієтичних цілях, повідомляє, що екстракт прискорює обмін речовин, і таким чином організм спалює більше жиру. Витяг з чилі можна додавати в продукти харчування, у тому числі і в десерти.

   Наукова назва нової речовини - дигідрокапсиат (DHC). Це один з капсиноїдів, виявлених у складі перцю чилі. Сам по собі дигідрокапсиат не має смаку і запаху. DHC вже продається як харчові добавки в Сполучених Штатах і Японії. Британські експерти також визнали цю речовину безпечною.

   Тепер фірма планує використовувати DHC як добавку до ... Читати далі »

Просмотров: 733 | Добавил: Likar | Дата: 16.03.2011 | Комментарии (0)

  Популярна письменниця Кристіна Хопкінсон і Шахраюй Корен констатують: чоловіки дратували жінок, а жінки - чоловіків упродовж віків. Проте наш час наклав свій відбиток, і список неприємних звичок докорінно змінився. The Daily Mail друкує оновлений варіант.

 Отже, чоловіків дратує, коли в ресторані або кафе жінка сама не замовляє десерт, проте згодом з'їдає порцію свого кавалера. Багато чоловіків скаржаться, що довге волосся партнерки забиває злив у ванні.

 Окреме питання - спільний відпочинок. Жінка бере з собою безліч вбрань (кожне для певного випадку), проте забуває узяти книгу. Декілька журналів, куплених в аеропорту чи на вокзалі, не рятують ситуацію, адже вона прочитує їх за кілька годин. Тоді жінка бере книгу, яку чоловік вже давно мріяв прочитати і узяв для цих цілей на відпочинок. А прилетівши на курорт, жінка починає інспектувати номер готелю, всіляко виражаючи своє невдоволення. ... Читати далі »

Просмотров: 1007 | Добавил: Likar | Дата: 15.03.2011 | Комментарии (0)

Про підсумки пандемії грипу А/H1N1/09 у світі та
Україні в епідсезоні    2009-2010 рр. і
попередній прогноз на епідсезон 2010-2011 рр.

 Міністерство охорони здоров`я України
інформує про підсумки епідемічного сезону 2009-2010 рр. з грипу та гострих
респіраторних інфекцій в світі та Україні, прогноз та рекомендації на епідсезон
2010-2011 рр. для забезпечення проведення організаційних, протиепідемічних і
лікувально-профілактичних заходів у епідемічний сезон з грипу та гострих
респіраторних інфекцій 2010-2011 рр.

25 квітня 2009 року у зв'язку з тим,
що Центр з контролю і профілактики захворювань США (CDC) повідомив про випадки ... Читати далі »

Просмотров: 1724 | Добавил: Likar | Дата: 14.03.2011 | Комментарии (0)

    У галузі охорони здоров'я України визначе ... Читати далі »

Просмотров: 906 | Добавил: Likar | Дата: 12.03.2011 | Комментарии (0)

За повідомленням прес-служби МОЗ України. "Ми постійно маємо дбати про поліпшення соціального захисту медичного працівника", - зазначив Міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець під час наради під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка з представниками профспілок бюджетної сфери.

Міністерство охорони здоров'я України у разі збільшення доходної частини бюджету буде пропонувати збільшення асигнування на встановлення розміру першого тарифного розряду ЄТС не нижче мінімальної заробітної плати; виплату працівникам закладів охорони здоров'я допомоги для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі одного посадового окладу; виплату працівникам закладів охорони здоров'я допомоги для вирішення соціально-побутових питань у розмірі одного посадового окладу; встановлення медичним працівникам, які працюють у сільській місцевості та селищах міського типу надбавки у розмірі 50% до посадового окладу.

У нараді також взяли участь Голова профспілки працівників охорони здоров'я Вікторія Коваль, представники Міністерства культури і туризму України, Мі ... Читати далі »

Просмотров: 1045 | Добавил: Likar | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

  Біль голови у педіатричній популяції досить поширений, на глибоке здивування батьків, але не дитячих неврологів. До 7 років життя принаймні половина дітей інколи відзначають цефальгічні феномени. З них часто трапляється мігрень, поширеність котрої сягає 3,2% у віці 7 років і 11% — у віці 15 років. Незважаючи на це, маленьких пацієнтів часто приводять до ЛОРів із гаданим діагнозом синуситу чи офтальмолога з приводу нібито міопії. У препубертатному віці хлопчики уражаються частіше, ніж дівчатка, після 11 років частота болів голови стає традиційно вищою в осіб жіночої статі. Ці стани є серйозною причиною низької успішності в навчанні й емоційних проблем. Точне встановлення діагнозу і призначення адекватного лікування часто є ключовими.

ДІАГНОЗ

Симптоми мігрені в дітей і дорослих подібні, хоча тут і є певні нюанси. Критерії Міжнародного товариства з вивчення болю голови (IHS) від 1988 року не зовсім специфічні для педіатричного хворого. Кілька потенційних рекомендацій сформульовано експертами в контексті змін діаг ... Читати далі »

Просмотров: 1783 | Добавил: Likar | Дата: 09.03.2011 | Комментарии (0)

  Відомо, що макроліди кларитромицин і еритроміцин мають здатність потенціювати дію антигіпертензивних препаратів з групи блокаторів кальцієвих каналів шляхом інгібування ізоензима 3А4 цитохрому P450. У той же час цій лікарській взаємодії не приділяється належна увага і його наслідки на сьогоднішній момент не охарактеризовані  достатньо. Тому цілком зрозуміла актуальність проведення дослідження з метою визначення міри ризику розвитку гіпотензії або шоку з необхідністю подальшого стаціонарного лікування при одночасному призначенні блокаторів кальцієвих каналів і макролідів.

 Було проведене популяційне групове перехресне дослідження за період з 1 квітня 1994 р. по 31 березня 2009 р. Учасниками дослідження стали пацієнти у віці 66 років і старші, які приймали препарати з групи блокаторів кальцієвих каналів. У дослідженні брали участь пацієнти, яким було потрібно лікування клінічно значущої гіпотензії або шоку в умовах стаціонару. Для кожного антибіотика з групи макролідів (еритроміцину, кларитроміцина або азитроміцина, з зазначенням тривалості терапії) дослідники визначали ризик розвитку гіпотензії або шоку при спільному застосуванні з блокаторо ... Читати далі »

Просмотров: 935 | Добавил: Likar | Дата: 08.03.2011 | Комментарии (0)

  Чоловіча сперма - речовина, до складу якої входить понад 30 різних компонентів, що включають лимонну кислоту, фруктозу, висококонцентрований калій, і такий найважливіший елемент, як цинк.

До складу сперми також входять сірка, мідь, магній, кальцій, вітамін С і В12, тобто усі найважливіші хімічні елементи для здоров'я людини.

Цинк і кальцій традиційно називаються в числі елементів що допомагають зберегти здорові, міцні і білосніжні зуби.

У чоловічій спермі знаходиться гормон простагландин. При попаданні в організм, він стимулює вироблення жіночих гормонів, у тому числі естрогену. У жінок не лише покращується стан шкіри і волосся, а й завдяки естрогену збільшується об'єм грудей і стегон. І ... Читати далі »

Просмотров: 2438 | Добавил: Likar | Дата: 07.03.2011 | Комментарии (0)

  Чоловіки, які часто на сніданок з'їдають продукти багаті насиченими жирами (смажений бекон, сосиски, масло, сметана), можуть залишитися без спадкоємців. Подібна дієта зменшує в два рази кількість сперматозоїдів, попереджають співробітники Гарвардської медичної школи.

Примітно: неважливо, яка фігура у чоловіка. Негативний ефект однаково простежується і у худих, і у повних людей.

Доктор Джил Атаман разом з колегами вивчала 91 чоловіка, які лікувалися від безпліддя. У них учені розпитували відносно пристрастей в їжі. А у 21 з них також на аналіз була узята сперма на предмет оцінки якості сім'я і рівня жирних кислот, пише The Telegraph.

Так було доведено, що у чоловіків, споживаючих велику кількість жирів (насичені жири, мононенасичені жири) спостерігалося зменшення концентрації сперми. В цілому чоловіки, що споживали найбільше жирів, мали на 41-46% меншу кількість сперматозоїдів в сім'ї. При цьому споживання полі ... Читати далі »

Просмотров: 805 | Добавил: Likar | Дата: 06.03.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 35 36 »
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024