Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Уся правда про енергетичні напої
14:33
Уся правда про енергетичні напої
   Так звані енергетики з кожним днем стають усе більш популярними, особливо серед молоді.. І хоча, виробники дуже часто стверджують, що їх продукція складається виключно з "натуральних компонентів" простий погляд на етикетку дозволяє серйозно засумніватися в правдивості таких слів, і навіть більше того - найчастіше в них взагалі немає нічого натурального.

Сьогодні дослідники встановили, що вживаючи енергетики, навіть, відносно рідко, людина може зіткнутися з такими явищами, як прискорене серцебиття, гіпертонія, безпричинне занепокоєння, постійний головний біль і безсоння.

У результаті останнього дослідження, опублікованого в журналі Pediatrics, було встановлено, що якщо вживання енергетиків є регулярним, то це може стати причиною виникнення судом, інсультів і, навіть, так званого синдрому раптової смерті, який як можна судити по назві, нічим хорошим для людини не закінчується.

 Украй небезпечним є передозування енергетичних напоїв - воно настає у тому випадку, якщо людина вживає за короткий проміжок часу від 3 банок енергетиків. Супроводжуватися передозування може вищепереліченими явищами, плюс галюцинаціями і безпричинною агресією - переконані учені.

Навіть разове вживання енергетичних напоїв небезпечне для здоров'я, оскільки двома основними компонентами енергетиків є цукор і кофеїн. У тій концентрації, що вони є присутніми в звичайному енергетику, їх вміст є просто згубним для наших надниркових залоз і підшлункової залози, що в перспективі загрожує виникненням цукрового діабету - захворювання, що сьогодні вже встигло перетворитися на справжню епідемію у багатьох країнах світу. Підраховано, що деякі енергетики містять в 7 разів більше кофеїну, ніж звичайна чашка кави.

Стандартний набір хімікатів, використовуваних при виробництві енергетиків, також негативно впливає на рівень вмісту в нашому організмі вітаміну B, внаслідок чого людина, яка часто вживає енергетики зазнає проблем з концентрацією і не може нормально зосередитися. Чим далі - тим гірше. Бензоат натрію, такий улюблений усіма виробниками енергетиків, вживаний у великій кількості (однієї банки енергетика) провокує ушкодження клітин і утворенню вільних радикалів, тобто в перспективі призводить до утворення злоякісних пухлин. Ще один елемент, що часто використовується, - Сукралоза є хлорованою органічною сполукою, яка може використовуватися як натуральний токсин в сільському господарстві, - для знищення бур'янів і паразитів.

Приблизно такими ж небезпечними є і усі інші елементи, що містяться в звичайних енергетиках.

Переглядів: 2637 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024