Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2010 » Листопад » 16 » У Ізраїлі відкрили новий ефективний метод боротьби з раком
17:49
У Ізраїлі відкрили новий ефективний метод боротьби з раком
Ізраїльські учені постійно зайняті розробкою і удосконаленням нових методів діагностики і лікування ракових захворювань. Нова технологія лікування раку - використання наночасток, є абсолютно безболісною і не має побічних ефектів звичайних для променевої терапії.

 При використанні променевої терапії зазвичай страждають здорові тканини організму і з'являються побічні ефекти такі, як нудота, блювота, втрата волосся, втома, сонливість і зниження кількості білих кров'яних тілець у складі крові.

 Нова розроблена методика ізраїльських учених, звіт про яку опублікований в журналі "Наномедицина", використовує спеціальну суміш з антитіл і наночасток, вже затверджену Організацією контролю продуктів і ліків (FDA). Спеціальна суміш вводиться за допомогою ін'єкції, як тільки наночастки досягають пухлини, лікарі за допомогою спеціального магнітного поля викликають підвищення температури в уражених раком місцях.

 Після проходження курсу лікування, наночастки повністю виводяться з організму природним шляхом, зводячи до мінімуму появу побічних ефектів.

 Ця технологія лікування раку вже довела свою високу ефективність в боротьбі проти епітеліальних видів раку, який може розвиватися майже в будь-якій ділянці тіла.

 Нова технологія ефективна для лікування практично будь-якого типу пухлини. А окрім усього іншого ця технологія не лише малоінвазивна але і швидка і дуже ефективна.

 Повний курс лікування триває всього 6 годин і проводиться амбулаторно, що дозволяє пацієнтам відновлюватися в комфортній домашній обстановці.

 Зараз нова технологія лікування раку проходить лабораторні випробування. Наступного року планується почати клінічні випробування.

Переглядів: 712 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024