Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 23 » Дієтологи сформулювали головні дієві способи позбавитися від зайвих кілограмів
17:11
Дієтологи сформулювали головні дієві способи позбавитися від зайвих кілограмів
  За даними американського Центру по контролю захворювань, дві третини або 66 відсотків дорослих американців мають надлишкову вагу або страждають ожирінням. Незважаючи на величезну, розвинену індустрію похудання в країні, за оцінками тільки 20% американців вдається успішно позбавитися від зайвих кілограмів протягом одного року.

 Клініцисти Університету Лойоли вирішили допомогти людям, котрі бажають схуднути для поліпшення фігури і здоров'я, сформувавши головні, на їх думку, рекомендації для зменшення жирових відкладень в тілі.

 1. Їжте сніданок: вживання їжі протягом однієї години після пробудження збільшує процеси метаболізму до 20 відсотків за увесь день. У ідеалі сніданок повинен складатися з білкової їжі.

 2. Зважуйтеся раз на тиждень: контроль своєї ваги на щотижневій основі надає можливість побачити, якими темпами ви худнете і помітити будь-які зміни у вазі вчасно і відповідно скоректувати свою харчову поведінку.

 3. Одна година помірної фізичної активності щодня повинна стати нормою. Прибирайте сніг лопатою у дворі, пилососьте в кімнатах, піднімайтеся і спускайтеся пішки по сходах - ваше тіло повинне працювати, як бігає хом'як в колесі, радять лікарі.

 4. Дивіться телевізор і сидіть за комп'ютером в сукупності не більше 10 годин в тиждень. Багато хто стверджує, що просто не мають часу для фізичних вправ, але коли їх запитують про кількість годин, проведених за комп'ютером або телевізором, виявляється, що для такого відпочинку час знаходиться майже завжди і майже щодня, відмічають дієтологи.

 5. Шукайте в звичних діях будь-які можливості збільшити кількість руху : паркуйте ваш автомобіль чимдалі від будинку, вручну перемикайте ТБ-канали на телевізорі, ходіть в магазин пішки - усе це прості способи отримати більше фізичної активності. Носіння крокоміра також дозволяє чесно відстежувати щоденні рівні фізичної активності.

6. Рахуйте і записуйте калорійність продуктів щодня - таким чином ви будете точно знати, чи перевищили ви рекомендовані норми калорій.

 7. Цілі в схудненні мають бути конкретними і досяжними: замість того, щоб добитися певної ваги, спершу спробуйте скинути 10% від вашої маси тіла - цього рівня вистачає для статистично значущого поліпшення здоров'я і зниження ризику супутніх ожирінню захворювань.

 8. Не давайте собі "слабинку": якщо ви вирішили дотримуватися правильного режиму харчування і фізичної активності в будні, але у вихідні дозволятимете собі "маленькі слабкості" у вигляді тістечка або додаткової години перед комп'ютером, усі ваші старання до цього можуть бути перекреслені. Відновлення нормальної роботи процесів метаболізму вимагає строгого контролю і не допускає слабкості, стверджують медики.

 9. Заручіться підтримкою надійного друга або члена сім'ї, який контролюватиме ваше харчування і рівні фізичної активності, а ще краще - займатися спортом разом з вами.

Переглядів: 1041 | Додав: Likar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024