Інтернет-лікар
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2009 » Грудень » 10
Скоро курці отримають препарат, який допоможе їм впоратися зі своєю звичкою, повідомило видання Daily Telegraph.
Вакцина NICVAX вводитиметься безпосередньо в кров. Її принцип дії полягає на створенні антитіл, які зв'язуються з молекулами нікотину і не дозволяють їм досягати мозку і викликати там приємні відчуття викликаючі залежність.

Випробування показали, що препарат може удвічі зменшити кількість людей, які починають палити заново після спроби кинути.
На ринку в даний час є великий вибір ліків такого роду, але їх здатність допомогти курцю назавжди кинути палити дуже різна.
За статистикою, 90 % курців починають палити заново протягом року після спроби кинути.
Якщо вакцина успішно виконуватиме заявлені функції, це зможе запобігти мільйонам смертей, викликаних курінням.
Жан Стефен, президент компанії GlaxoSmithKline, яка планує поширювати препарат, повідомив: "Якщо ця технологія буде схвалена, вона стане унікальним рішенням для мільйонів лю ... Читати далі »

Просмотров: 1043 | Добавил: Likar | Дата: 10.12.2009 | Комментарии (0)

Фахівці впевнені, що є кілька продуктів, які не тільки не прискорюють схуднення, а навпаки - уповільнюють процес втрати ваги.
Так, в першу чергу всім, хто хоче позбутися зайвої ваги, необхідно виключити з раціону харчування маргарин і майонез. Ці продукти багаті жирами і навіть низькокалорійні їх види не здатні знизити ризик збільшення ваги.
Ще один ворог фігури - сир. Його краще замінити творогом або бринзою. Причому мова йде як про тверді, так і про плавлені сири.
Обережніше варто бути і з м'ясом. Яловичину і свинину потрібно замінити білим м'ясом чи рибою.
Варто відмовитися і від солодощів: шоколаду, морозива та кондитерських виробів, до складу яких входить крем.
Просмотров: 882 | Добавил: Likar | Дата: 10.12.2009 | Комментарии (0)


Міжнародна група експертів висловила сумніви в тому, що рекомендовані ВООЗ для боротьби з грипом препарати "Таміфлю" і "Реленза" можуть запобігати ускладнення інфекції, такі як запалення легенів. Приводом для сумнівів став проведений вченими метааналіз випробувань цих препаратів. Результати аналізу опубліковані в BMJ.

Учені з Австралії, Італії та США оцінили результати 20 клінічних випробувань інгібіторів вірусного ферменту нейрамінідази - саме до цієї групи ліків відносяться осельтамівір ("Таміфлю") і занамівір ("Реленза"). Ще вісім випробувань в аналіз не ввійшли, оскільки у дослідників не було можливості незалежно звірити їх результати.

Провівши оцінку, експерти прийшли до висновку, що інгібітори нейрамінідази скорочують час зникнення симптомів грипу в середньому на день, однак не впливають на ризик розвитку ускладнень інфекції, таких як пневмонія.

... Читати далі »
Просмотров: 853 | Добавил: Likar | Дата: 10.12.2009 | Комментарии (0)

Архів записів
Наше опитування
Який Ваш вік?
Всего ответов: 988
Друзі сайту
Статистика сайту
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024